Формулата е разкрита! Правете това и ще бъдете щастливи. Всички, които

...
Формулата е разкрита! Правете това и ще бъдете щастливи. Всички, които
Коментари Харесай

Формулата е разкрита! Правете това и ще бъдете щастливи


Формулата е разкрита! Правете това и ще бъдете щастливи. Всички, които обичат да си подремват сигурно ще се разчувствани от тази вест. Може да не ви се има вяра, само че се оказва, че бързите и чести дрямки не ви вършат по-мързеливи, а  доста по-щастливи.

Общоизвестно е, че времето, което прекарваме в сън, е времето, в което тялото работи най-усилено, с цел да възвърне. Добрата отмора оказва помощ за понижаване на сърдечните болести и покачва ежедневната работливост.

Въпреки че множеството хора ще изпият следващото кафе, вместо да си разрешат бърза сънливост. Но не е зле да преосмислим това.

Хората, които подремват, са по-щастливи. Поне по този начин твърди науката.

Професор Ричард Уайзман от университета в Хертфордшир, споделя, че последните изследвания демонстрират, че „ дрямката под 30 минути ни прави по-концентрирани, продуктивни и изобретателни. ”

Освен това тези нови открития допускат изкусителната опция, че може да станем по-щастливи с помощта на една бърза сънливост. Но бъдете деликатни, тъй като по-дългата сънливост е обвързвана с няколко опасности за здравето.

Колко от вас са се чувствали извънредно, откакто се разсънят от дълга сънливост. Познавате това чувство след двучасов сън, когато се разсъните, чувствайки се заболели, гладни и съвсем като зомби? Кой да допуска, че дългите дрямки в действителност са нездравословни за здравето?

Констатациите от научното изследване демонстрират, че хората, които дремват малко денем, получават приблизително 3,67 от 5 точки по скалата на щастието. Тези, които не са дремнали, са отбелязали 3,52, а хората, които са дремвали дълго, са получили 3,44.

Като цяло тези отчети акцентират забележителна връзка сред благосъстоянието и по-кратката сънливост. Така че, в случай че търсите метод да повишите настроението си и да подобрите продуктивността си, тогава скочете в леглото късно и поспете, само че не за дълго, написа mila.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР